FACEBOOK BEDRIFT

Hvorfor markedsføre på Facebook?

Facebook er i dag et av verdens største felleskap. Her kan du kommunisere direkte med kundene dine enten det er globalt eller i lokalsamfunnet. I følge "Ipsos" er det i dag 3,4 millioner nordmenn over 18 år som har en profil på Facebook. Derfor er det viktig at bedrifter ser verdien i å bruke Facebook som en markedføringskanal for å hanke inn nye kunder, samt holde på de eksisterende kundene. Her kan du oppdatere med nyheter forløpende, slik at kundene føler en sterkere tilhørighet til firmaet bare ved å se dere nevn i sin nyhetsfeed. Ved å ta i bruk Facebook til din bedrift vil dere også øke synligheten i søkemotorene, samt få mer trafikk på nettsiden, og bedre organsisk rangering.

OPPDATER BEDRIFTSPROFILEN

Her ser du noen eksempler på Facebook sider vi kan bygge for deg

Vi sørger for å holde profilen din oppdatert med riktig informasjon.

Har du tenkt på å opprette en bedriftsprofil på Facebook? Vi hjelper til med opprettelsen av profilen, anskaffelse av følgere samt jevnlige oppdateringer dersom det er ønskelig. Våre Designiques kan hjelpe deg med alt fra innhold, annonsering, promotering og viral markedsføring.

Nedenfor kan du se noen av Facebook profilene vi har bygget. Hva venter du på? Kontant oss idag for en uforpliktende prat!


 
Facebook-Bedrift-Designik.no-Designik-Opprette-Facebookside-Mediehus-Reklame-Webutvikler
Facebook-Bedrift-Himmelfoto-Morten-Woldstad-Kunder-Designik-Opprette-Facebookside-Mediehus
Facebook-Bedrift-Esportutstyr.no-Esport-Kunder-Designik-Opprette-Facebookside-Mediehus
Facebook-bedrift-Norsk-Jernbanesikkerhet-As-Kunder-Designik-Opprette-Facebookside-Mediehus
Facebook-Bedrift-Himmelfoto-Morten-Woldstad-Kunder-Designik-Opprette-Facebookside-Mediehus
KONTAKT