Google min bedrift / My business

Ved koble bedriften med Google Min Bedrift vil du øke sansynligheten for å bli sett, og kunne kontrollere hvordan bedriften blir oppfattet i Google. Med Google Min bedrift kan bedriften din utmerke seg og du tiltrekker deg lettere nye kunder. Designik tilbyr en introduksjon til Google Min Bedrift slik at du kan få mest mulig ut av markedsføringen på nett.

Google AdWords

Google er i dag verdens største søkemotor, med over 40 000 søk i sekundet på verdensbasis. Det er kvaliteten på søkeresultatet som gjør at Google har så mange brukere. I Google AdWords kan du kostnadseffektivt annonsere dine produkter og tjenester med med hjelp av søkeord, bilde og bannerannonser, video på YouTube, mobilapp, Gmail-anonnser, Google Shopping og mye mer. Listen er lang! Markedsføring skal lønne seg, og det er vanskelig å finne en mer effektivt, fleksibelt og lønnsom annonsekanal enn Google AdWords. Her sørger du for å nå frem til de riktige personene på det riktige tidspunktet


 

Google Analytics

Med Google Analytics har du verktøyene du trenger for å analysere data, få statistikker og bygg et komplett bilde over nettsted- og appbrukere. Dette gjør at du kan gjøre en bedre jobb med markedføringen, produktene og tjenestene dine, produsere innhold og forstå hvordan kundene tenker, slik at du kan nå ut til de riktige personene til riktig tid. Kontakt oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg!

KONTAKT